Nagyvilág

2012.09.21. 15:47

Láncra verve tartja fiát egy kínai nő

21 éve döntött úgy, hogy inkább börtönbe zárja a mentálisan beszámíthatatlan fiát, mert az agresszív lett és terrorizálta a szomszédokat.

21 éve döntött úgy, hogy inkább börtönbe zárja a mentálisan beszámíthatatlan fiát, mert az agresszív lett és terrorizálta a szomszédokat.A "börtönt" a saját házában alakította ki, a fia az idő nagy részében egy pár méter hosszú láncon él. Sok mindent nem tud így csinálni, inkább csak fekszik az ágyában. A csuklóján látszanak a mély (feltehetőleg sosem múló) sebek, amiket a vas okozott.

Az anyja szerint 16 éves korában kezdődtek a gondok. Egy gyerekkori szerelmi kudarc váltotta ki az agressziót és depressziót. Kiment az utcára és gyakran minden ok nélkül verekedni kezdett másokkal. A piros színre is érzékeny, mivel az említett szerelme mindig ilyen színű ruhát viselt. Ha meglátja, rögtön megvadul.

"Egyszerű farmerek vagyunk. Nem tudjuk kifizetni a drága pszichiátriai kezeléseket. Nagyon szeretném, ha meggyógyulna, de sajnos erre nincs pénz." - mondja az édesanya. Fiatalon az utcán nőket is kergetett, főleg azokat, akik piros ruhában voltak. A férfi most már 37 éves és nincs remény a gyógyulásra, marad a lánc és a börtön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!