Lansoft Trade Informatikai Kft.

2020.04.17. 11:46

Ebben a nehéz időszakban is számíthatnak ránk ügyfeleink

Teljes létszámmal szolgáljuk ki ügyfeleinket, partnereinket továbbra is.

A helyzethez alkalmazkodva – hiszen tudjuk, hogy Partnereink, Ügyfeleink munkája nem állhat meg – továbbra is működünk, szolgáltatunk. Tehát a tőlünk már megszokott magas minőségben és teljes létszámmal számíthatnak ránk!

A mostani hangulatban kiemelten fontos, hogy a vevők, ügyfelek, dolgozók még több mosolyt, pozitív élményt, stabilitást, nyugodt helyzeteket kapjanak. Mi itt vagyunk, nyitva vagyunk és készen állunk folyamatosan fogadni Önök igényeit és teljesíteni azokat. Emellett webáruházunk folyamatosan rendelkezésre áll a hét minden napján, továbbra is folyamatos akciókkal, ajánlatokkal, cikkekkel, ahol akár 1 napon belül érintkezés nélkül is hozzájuthat a kívánt termékekhez.

Cégünknél folyamatosan nagyon figyelünk a higiénés szabályok betartására mind a kollégák, mind az ügyfelek szempontjából. A rendelkezéseknek megfelelve üzletünk 15 óráig tart nyitva, amelyet teljes mértékben minden nap fertőtlenítünk – termékeket, kilincseket, munkafelületeket, munkaeszközöket. Az üzletben ki vannak helyezve az ügyfeleknek és kollégáknak is kézfertőtlenítők, ezekkel is biztosítva az üzletünkbe betérő ügyfelek biztonságát. Bevezettük az elektronikus számlázást is a postai megoldás helyett a szerződött partnereinknél.

Bízunk benne, hogy a helyzet hamar megoldódik és újra minden visszaáll a rendes kerékvágásba.

Az üzletünk a Külső vásártéren a buszvégállomással szemben található.

Minden nagy számítástechnikai gyártóval élő kereskedelmi- és szervizszerződésünk van, ez magyarázza kedvező árainkat. Debrecen belvárosában található szaküzletünkben működés közben is meg tudjuk mutatni a legmodernebb informatikai eszközöket.

12 fős segítőkész szakembergárdával és több mint 1500 termékből álló raktárkészlettel rendelkezünk.

Garantáljuk, hogy legyen szó akár magánszemélyről, akár céges ügyfélről,

„tőlünk mindenki csak a legjobb termékeket és szolgáltatásokat kapja, a leggyorsabban és legegyszerűbben.”

Szaküzletünkben megtalálhatók minden igényre megépített számítógép konfigurációnk 3 év garanciával, az otthonitól, az irodai/üzletin át egészen a gamer-ig. Emellett igény szerint bármilyen konfigurációt összerakunk.

Cégünk 2002 óta a RICOH Hungary Kft. kiemelt partnere a digitális másolás- és nyomtatástechnika területén. Hisszük, hogy ezen eszközökkel – melyek méltán tartoznak a világ piacvezető termékei közé – biztosítani tudjuk cégének a hosszú távú, üzembiztos és költséghatékony üzemeltetést. Üzletünkben több mint 50 féle professzionális irodatechnikai berendezést találhat meg (nyomtató, fénymásoló, iratmegsemmisítő, stb).

Fénymásoló vagy nyomtató vásárlásánál több szempontot is figyelembe kell venni a legmegfelelőbb berendezés kiválasztásához, melyben tapasztalt szakértékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Február elején megújítottuk webáruházunkat, amely teljesen új, modern megjelenéssel várja látogatóinkat.

Eddigi évek tapasztalatai alapján próbáltunk egy olyan hatékony rendszert létrehozni, amely maximálisan egybe tudja foglalni az informatikai kategóriákat, mindezt a mai felgyorsult világhoz igazítva. Ehhez teljesen új alapokra kellett áthelyeznünk az oldalt és úgy érezzük, ez sikerült is.

Oldalunkon folyamatos ajánlatokkal és akciókkal várjuk a vásárlóinkat. A webáruházunk készlete egy külső raktárban lévő készlet, a debreceni üzletünk raktárkészlete különböző az itt megjelenített raktárkészlettel, így vásárlás esetén az áruházban kell leadni a rendelést vagy kollégáink is tudnak segíteni.

 

Keressenek minket, hátha tudunk segíteni, átvészelni ezt az időszakot!

 

*** Lansoft – Ilyen egyszerű! ***

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!