Informatika

2020.03.09. 17:04

Szaküzlet és megújult webáruház 28 év tapasztalatával: ezt kínálja ügyfeleinek a Lansoft

Működés közben is meg tudják mutatni a legmodernebb informatikai eszközöket.

Minden nagy számítástechnikai gyártóval élő kereskedelmi- és szervizszerződésünk van, ez magyarázza kedvező árainkat. Debrecen belvárosában található szaküzletünkben működés közben is meg tudjuk mutatni a legmodernebb informatikai eszközöket.

12 fős segítőkész szakembergárdával és több mint 1500 termékből álló raktárkészlettel rendelkezünk.

Garantáljuk, hogy legyen szó akár magánszemélyről, akár céges ügyfélről, tőlünk mindenki csak a legjobb termékeket és szolgáltatásokat kapja, a leggyorsabban és legegyszerűbben.

Szaküzletünkben megtalálhatók minden igényre megépített számítógép konfigurációnk 3 év garanciával, az otthonitól, az irodai/üzletin át egészen a gamer-ig. Emellett igény szerint bármilyen konfigurációt összerakunk.

Cégünk 2002 óta a RICOH Hungary Kft. kiemelt partnere a digitális másolás- és nyomtatástechnika területén. Hisszük, hogy ezen eszközökkel – melyek méltán tartoznak a világ piacvezető termékei közé – biztosítani tudjuk cégének a hosszú távú, üzembiztos és költséghatékony üzemeltetést. Üzletünkben több mint 50 féle professzionális irodatechnikai berendezést találhat meg (nyomtató, fénymásoló, iratmegsemmisítő, stb).

Fénymásoló vagy nyomtató vásárlásánál több szempontot is figyelembe kell venni a legmegfelelőbb berendezés kiválasztásához, melyben tapasztalt szakértékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Február elején megújítottuk webáruházunkat, amely teljesen új, modern megjelenéssel várja látogatóinkat.

Eddigi évek tapasztalatai alapján próbáltunk egy olyan hatékony rendszert létrehozni, amely maximálisan egybe tudja foglalni az informatikai kategóriákat, mindezt a mai felgyorsult világhoz igazítva. Ehhez teljesen új alapokra kellett áthelyeznünk az oldalt és úgy érezzük, ez sikerült is.

Oldalunkon automatizáltan frissülő árak és árukészlet van, folyamatos ajánlatokkal és akciókkal. A webáruházunk készlete egy külső raktárban lévő készlet, a debreceni üzletünk raktárkészlete különböző az itt megjelenített raktárkészlettel, így vásárlás esetén az áruházban kell leadni a rendelést vagy kollégáink is tudnak segíteni.

 

*** Lansoft – Ilyen egyszerű! ***

 

(PR cikk)

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!