Magyarország

2012.08.24. 15:08

Előzetesbe kerültek az eladókat elkábító ékszertolvajok

Eger, 2012. augusztus 24., péntek (MTI) - Előzetes letartóztatásba helyeztek két férfit, aki júliusban a gyanú szerint négy üzletből lopott ékszereket Hatvanban és a város környékén, miután elkábította az eladókat - tájékoztatta a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken az MTI-t.

Eger, 2012. augusztus 24., péntek (MTI) - Előzetes letartóztatásba helyeztek két férfit, aki júliusban a gyanú szerint négy üzletből lopott ékszereket Hatvanban és a város környékén, miután elkábította az eladókat - tájékoztatta a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken az MTI-t.Lázár Levente egy konkrét esetet ismertetve közölte: a gyanúsítottak olyan kávéval kínálták meg az üzlet - általuk ismert - tulajdonosát és eladóját, amelybe előzőleg bódító hatású gyógyszert kevertek, majd öntudatlanságukat kihasználva kifosztották az ékszerboltot. További három esetben hasonló módon követtek el bűncselekményt.

A nyomozás eredményeként a rendőrök elfogtak két ecsédi lakost, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmények - lopás és rablás - elkövetésével. A két férfit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!