Magyarország

2008.09.22. 11:36

Nati már szőkére festhette a haját

<p>A Keréktelekin élő Tímár szülők megbízásából Augustine Papay napok óta kitartóan nyomoz Tímár Natália eltűnésének ügyében.</p>

A nagy tapasztalatú, már nyugdíjas rendőr az oneontai gimnaziumban is tájékozódott, s a diákoktól úgy tudja, Natali már szőkére festette a haját.

Állítólag azzal a büntetett előéletű emberrel szökött meg a vendégcsaládtól, aki két éve egy partin késsel meggyilkolt egy fekete bőrű embert, de a Daily Star-ban megjelent cikkek szerint önvédelemből tette amit tett, így a vád alól felmentették.

Később Papay olyan információkhoz jutott, miszerint Nati ehhez a bizonyos Frank Ricca nevű férfihoz szándékozik férjhez menni csak azért, hogy zöld kártyát kapjon, s hogy az államokban maradhasson. Az állami rendőrség ezeket az információkat ellenőrizte, a magánnyomozóval pedig tudatták, hogy a diáklány nem tartózkodik Ricca társaságában.

Ezek után a rendőr Maryland államban kereste Ricca nővérét, aki határozottan cáfolta a testvéréről és Natáliáról szóló híreket, ami arra utalna, hogy együtt vannak.

A jelenleg ismeretlen helyen tartózkodó férfit a magánnyomozó nem érte el, nem is beszélt vele, de talán valami fontosat mégis tudhat. Eg másik szál is felgöngyölítésre vár: az Ostego Megyei Seriff irodától kapott információk szerint jelenleg is börtönben van egy olyan bűnöző, akit dílerkedésért és betörésért tartanak fogva és lehet információja a magyar lányról. Vele is beszélni szeretne a magánnyomozó, aki újólag is megerősítette: érzése szerint a lány veszélyben van, mindenképpen meg kell találni.
Olvassa el Natália eltűnésének teljes történetét!

-Kisalföld Online -

· Natali újra az iwiw-en
· Eltűnt egy magyar diáklány
· Sziréna aloldalunk
· Magyarországi híreink
· Bíróság elé áll az osztrák gázoló
· Kigyulladt egy busz az M7-esen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!