Magyarország

2008.05.01. 15:03

Holttest a fán egy ártéri erdőben

<p>Szolnok - Fára akasztott férfi holttestét kellett leemelni a szolnoki tűzoltóknak május 1-én, a kora reggeli órákban - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség Erdélyi Tibortól a Szolnoki Tűzoltóság sajtóügyeletesétől.</p>

Szolnok és Szajol között, a 4. számú főút mellett húzódó ártéri erdőben a fáról kb. 2 méter magasságban lelógó holttestet egy arra kerékpározó fiatalember fedezte fel.

A kiérkező tűzoltók létra és kötelek segítségével engedték le a földre a szerencsétlenül járt férfi holttestét, aki minden bizonnyal öngyilkossági szándékkal akasztotta fel magát. A rendőrség vizsgálja az áldozat személyazonosságát, illetve az eset körülményeit.


· Öngyilkos lett a gyilkossággal gyanúsított férfi:

Kapcsolódó cikkek:

Levágta saját fejét egy rab a sátoraljaújhelyi börtönben

Levágta a saját fejét egy rab csütörtökön egy fűrészgéppel a sátoraljaújhelyi börtön tanműhelyében. Az ügyet a rendőrség még vizsgálja.

Kegyetlen öngyilkosság: fejére zacskót húzott és megbilincselte magát

Kegyetlen módon végzett magával egy Hargita megyei terhes diáklány hétfő este. A 17 esztendős fiatal műanyag zacskót húzott a fejére, majd megbilincselte magát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!