Magyarország

2008.04.02. 09:47

Nem lökték, leesett a Domrád-Nyíregyháza vonatról

<p>Nyíregyháza - Kedden délelőtt azzal értesíttették a rendőrséget, hogy a Dombrádról Nyíregyházára érkező kisvonatról két ismeretlen lelökött valakit, miután hiába követeltek tőle pénzt. <dia width="900" height="700" alt="Amikor átrobog feletted a vonat... 2008.01.25."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Amikor__trobog_feletted_a_vonat____2008_01_/index.shtml , SERIE ,900,700)">Sínek közé feküdt Nyírteleknél <img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Amikor átrobog feletted a vonat... 2008.01.25." /></a></dia></p>

A 20 éves fiatalember az arcán sérült meg, és kitört az egyik foga, amit az esés közben le is nyelt. Jegyzőkönyvi kihallgatása során a fiatal beismerte a nyomozóknak, hogy a történetet ő maga találta ki.

A lassan mozgó vonatról önszántából ugrott le, mert egy szakiskola tanulójaként gyakorlatra kellett mennie, de késésben volt. Azért esett ilyen szerencsétlenül, mert rálépett a kikötődött cipőfűzőjére, a valóságot pedig szégyellte anyja és a tanárok előtt - tudtuk meg Fülöp Gergely rendőrfőhadnagytól.

További rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből:

  • Utcalányok Kisvárdán és Újfehértón
  • Tiltott kéjelgés miatt a kisvárdai rendőrök három 19 éves, az újfehértói rendőrök egy 26 éves nőt vettek őrizetbe kedden napközben.
  • Ittasan vezetett Vásárosnaményban
    A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság április 1-én őrizetbe vett egy 42 éves kisvarsányi férfit, aki ittasan, ráadásul eltiltás hatálya alatt vezetett autót.
  • Nyíregyházi besurranó nagy zsákmánya
    Kedden napközben egy nyíregyházi kft. nyitott irodájába besurranva loptak el egy pénztárcát, amiben félmillió forint és több bankkártya volt.
  • Fanyűvők Vásárosnaményban és Kemecsén
    Egy vásárosnaményi gyümölcsösből 500 almafacsemetét húztak ki a földből és tulajdonítottak el. A lopási kár mintegy félmillió forint.
  • Dolgos kezű tolvaj Nagykállóban
    Április 1-én reggelre egy nagykálló közelében található ingatlanra törtek be, és a műhelyből 700.000 Ft értékben loptak el szerszámgépeket és kéziszerszámokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!