Magyarország

2008.04.26. 20:08

Halálos baleset Tiszamogyorósnál

<p><P>Szombat este Tiszamogyorós felől Mándok irányába haladt egy Opel Astra. Tiszamogyorós után egy jobbra ívelő kanyarban a vezető&#160;előzés után elvesztette uralmát a jármű felett letért az útról, fának és a magas partfalnak csapódott. <dia width="900" height="700" alt="Kirepült az autóból Tiszamogyorósnál 2008.04.26."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kirep_lt_az_aut_b_l_Tiszamogyor_sn_l_2008_0/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kirepült az autóból Tiszamogyorósnál 2008.04.26." /></a></dia></P>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/tiszamogyoros-halalos-baleset.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

A jármű többet pörgött, eközben a kocsiban egyedül utazó vezető a járműből kirepült.  Olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházban meghalt. Információ szerint az övet nem használta, és felmerült az ittasság gyanúja is.

Műszaki mentéshez a záhonyi tűzoltókat riasztották, záhonyi rendőrkapitányság igazságügyi műszaki szakértő bevonásával vizsgálja a tragédia körülményeit.

Kapcsolódó cikkek:

  • Árokba borult, meghalt Balkányban
    Információink szerint beborult egy kerékpáros egy beton árokba Balkányban szombaton. Sérülései olyan súlyosnak bizonyultak, hogy a férfi a helyszínen életét vesztette.
  • Halálos baleset Nyíradonynál
    A helyszínen életét vesztette egy ember abban a balesetben, amely kedden reggel történt a 471-es főúton, Nyíradony határában.
  • Halálos baleset Felsőzsolcánál
    Halálos közúti baleset történt a felsőzsolcai és Arnóti körforgalom között csütörtök délután. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!