Magyarország

2008.03.25. 12:52

Vezetékbe harapott Ramocsaházán

<p>Ramocsaháza - Villanyoszlopra mászva a nagyfeszültségű vezetékbe harapott húsvét hétfőn egy férfi Ramocsaházán. A 37 éves helybelit megrázta az áram, leesett az oszlopról, a mentő életveszélyes állapotban vitte a nyíregyházi kórházba.</p>

Az ügyben vizsgálatot folytató Baktalórántházi Rendőrőrs adatai szerint a férfi locsolkodni ment egy fiatal lányhoz. Ott kijelentette, hogy öngyilkos lesz, és hiába próbálták lebeszélni, felmászott a ház előtti villanyoszlopra.

További rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből:

Lakásbetörés Kisvárdán

Pénzt, ékszereket és italkülönlegességeket tulajdonítottak el a hétvégén egy kisvárdai lakásból. Az ismeretlen tettes az ajtót kifeszítetve jutott be és a lopással 730.000 Ft kárt okozott.

Ex-nejét bántalmazta a férfi Nyíregyházán

Volt feleségét bántalmazta, elvette telefonját és kocsikulcsát, erőszakkal az autóba ültette és mintegy fél órán keresztül furikázott vele egy 34 éves férfi hétfőn hajnalban.

Őrizetben a lagzis rakamazi lövöldöző

A Rakamazi Rendőrőrs súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanújával őrizetbe vette azt a 31 éves férfit, aki vasárnap délelőtt egy lakodalmas sátorban gázpisztollyal közvetlen közelről rálőtt egy házaspárra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!