Magyarország

2008.03.28. 07:27

Újabb bankautomatát robbantottak fel - ezúttal Fóton

<p>Fót - Felrobbantottak egy bankautomatát péntek hajnalban a Pest megyei Fóton. A berendezés nem egy épületben, hanem az utcán, egy konténerbe volt beépítve.</p>

A detonációtól a trezor kinyílt, a pénz pedig szétszóródott - mondta a Független Hírügynökségnek Belicza Andrea, a megyei rendőrség szóvivője.

A helyszínelés még tart, egyelőre nem tudni, mennyi pénzt vittek el a tettesek. A szomszédos épületek ablakai betörtek, az első információk szerint senki sem sérült meg.

Tíz nappal ezelőtt Vácott próbálkoztak ismeretlenek hasonló robbantásos módszerrel, de akkor nem tudtak pénzt elvinni az automatából, a rablókat még nem sikerült elfogni.

Február végén egy karcagi szupermarketbe hajtottak be autóval, és próbálták elvinni az ottani bankautomatát, de nem tudták. Hasonló módszerrel korábban Zircen és Győrött viszont kitéptek a helyéről egy-egy automatát, később mindkettőt szétvágva találták meg egy Komárom-Esztergom megyei horgásztóban.

További cikkek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!