Kultúra

2013.04.24. 18:09

Halld az érzést és éld át a csodát

Kisvárda, Tarpa - A jótékonysági turnét a kórus ötödik alkalommal szervezi közösen a Magyar Református Szeretetszolgálattal (MRSZ) s idén a rendezvény bevételét a katasztrófahelyzetet átélt magyar családok javára ajánlották fel.

Kisvárda, Tarpa - A jótékonysági turnét a kórus ötödik alkalommal szervezi közösen a Magyar Református Szeretetszolgálattal (MRSZ) s idén a rendezvény bevételét a katasztrófahelyzetet átélt magyar családok javára ajánlották fel.

Miracle – Csoda” című egész estés műsorával idén is nyolc napos koncertsorozatra érkezik Magyarországra 2013. április 27. és május 4. között, a több mint negyedszázada hazánkban turnézó hatvanfős holland Shirchadasj & Band gospel együttes. A befolyt adományokból az MRSZ a bajba jutott családoknak nyújt segélyt és biztosít támogatást a helyreállítási munkákban. Céljuk, hogy a hallgatóik kiemelkedjenek a mindennapok keserűségei, terhei közül, és meghallják Istennek egy–egy személyes, csodálatos üzenetét, hogy majd az este elteltével tudják máshogy szemlélni az őket körülvevő világot.

Kisvárda és Tarpa

Országos turnéjuk során megyénk két településén, Kisvárdán és Tarpán megrendezendő koncertjeiken saját stílusukban, a gospel könnyed zenei műfaján keresztül dicsőítő dalokkal mutatják be azt az örömöt, amit Isten szeretetéből merítenek.

–Kisvárdán, április 30–án hét órától –tájékoztatott Százvai László református ifjúsági lelkész– a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza színháztermében lép színpadra pantomimmel és magyar nyelvű énekekkel teszik még érhetőbbé idei üzenetüket. A Shirchadasj & Band koncertjei teljes estések.

Változatos zenei stílus, hatalmas fény és hangtechnika, gondolatébresztő szövegek és jótékonyság, mindez a Shirchadasj koncertjein. A két óra alatt teljes fény– és hangtechnika, 50 énekes, 10 zenész és egy 15 fős technikai csapat fáradozik azon, hogy ne csak a léleknek, de a fülnek és a szemnek is felemelő élményben legyen része – mondta tájékoztatója végén az ifjúsági lelkész.

Tarpán május 1–én 18.30–tól a Református templomban lép fel az együttes.

Mindkét helyszínen megrendezett koncertjeikre a belépés ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!