Ingatlanajánló

2022.10.08. 09:00

Íme egy negyedmilliárdos ingatlan a debreceni Veres Péter kertből!

Hatalmas, 442 nm-es, különleges adottságokkal és dizájnnal rendelkező ritkaság került ki a megyei ingatlanpiacra. A lakóházfunkció mellett egy szépségszalonnak is otthont adó épületben érdemes szétnézni!

Forrás: Ingatlanbazár

A hirdetés szövege szerint egy Veres Péter utcai, 1480 m2-es telken lévő, 442 m2 hasznos alapterületű, jelenleg szépségszalon és lakóház funkcióval működő épületegyüttest kínálnak eladásra. Az ingatlan üzleti tevékenység folytatására alkalmas, akár jelenlegi, akár átalakított formában. Az épület 1996-ban épült beton sávalapra, téglafalazattal, beépítésre nem szánt alacsony hajlásfokú tetősíkkal. Jelenlegi állapota 2009-ben alakult ki a következőképpen: Veres Péter utca felőli bejárattal rendelkező szépségszalon 151 m2, Veres Péter és Aranyeső utcai bejárattal is rendelkező lakóépület 232 m2, hozzá tartozó garázs 59 m2.

Forrás: Ingatlanbazár

Az épület teljes egészében minőségi anyagokkal kivitelezett, stílusos, exkluzív igényeknek megfelelő nagy terekkel rendelkezik. A két funkció teljesen különválasztott.

Forrás: Ingatlanbazár

Az üzleti tevékenység bővítése a lakásegység bevonásával könnyen megoldható, jó lehetőséget nyújt kereskedelmi és háttérirodai, vagy akár egyéb szolgáltató tevékenység megvalósítására. Az ingatlan jellegénél és nagyságrendjénél fogva előre egyeztetett időpontban tekinthető meg. Az ingatlanról 3D-s virtuális séta készült, melyet kérésére távolról, otthonában is megtekinthet.

Forrás: Ingatlanbazár

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!