Magyarország–Izrael

2024.05.14. 10:50

Ha kimaradsz, lemaradsz: indul a válogatott debreceni meccse előtti jegyőrület!

Egy tranzakció során egy vásárló maximum négy jegy tulajdonosává válhat. A Nagyerdei Stadion befogadóképessége több mint húszezer fő, de ennyien biztos nem lehetnek a Magyarország-Izrael mérkőzésen.

Molnár Szilárd

Szoboszlai Domonik lehet a Magyarország-Izrael mérkőzés egyik kulcsfigurája

Forrás: NS-archív

Ahogy azzal portálunkon már többször is foglalkoztunk, Debrecen ad otthont a magyar labdarúgó-válogatott, a németországi Európa-bajnokságot megelőző, utolsó felkészülési mérkőzésének, a Magyarország-Izrael találkozónak. Szoboszlai Dominik és társai június 8-án 18 órától csapnak össze a közel-keleti állam legjobbjaival  a Nagyerdei Stadion gyepén, remélhetőleg olyan hangulatban, melyre a magyar és a debreceni labdarúgás ünnepe tökéletes kifejezés lesz.

Magyarország-Izrael, labdarúgás, Debrecen, Nagyedei Stadion, válogatott, jegy
Biztos, hogy az összes hazai szektorba szóló jegyet elkapkodják majd a Magyarország-Izrael mérkőzés kezdetére
Forrás: NS-archív

Mit lehetett eddig tudni a Magyarország-Izrael válogatott mérkőzés kapcsán?

Az első információ a meccsről az izraeli labdarúgó-szövetségtől származott, bár abban még Budapestről volt szó, nem sokkal később az Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) közleményben erősítette meg, hogy azt szeretnék, Debrecen és a Nagyerdei Stadion legyen az összecsapás helyszíne. Mivel érzékelhetően nagy volt az érdeklődés a találkozóval kapcsolatban, ezért portálunk megkereste a magyar szövetséget, hogy tájékoztatást kérjen, hol tart a szervezés folyamata. A szövetség nevében Sipos Jenő szóvivő válaszolt, melyből kiderült, hogy debreceni mérkőzés szervezésének intenzív szakasza a válogatott két márciusi felkészülési mérkőzése után várható. A kapcsolatfelvétel megtörtént a Nagyerdei Stadion üzemeltetőivel és az izraeli szövetséggel is, s a jegyértékesítés körülbelül egy hónappal a mérkőzés előtt veszi majd kezdetét, melynek részleteiről akkor adnak tájékoztatást.

Péntektől megváltható a jegy a Magyarország-Izrael válogatott mérkőzésre

Nos, ha végül nem is egy hónappal, de három héttel a kezdősípszó előtt végül elkezdik árulni a jegyeket a magyar válogatott Debrecenben rendezendő összecsapására: május 17-én, pénteken 10 órától lehet beszerezni a belépőket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A vásárlás során a személyes adatok megadása kötelező, egy személy egy tranzakció során legfeljebb négy jegy tulajdonosa lehet, írta az MLSZ a hivatalos oldalán.

A jegyárak a következők:

Magyarország-Izrael, labdarúgás, Debrecen, Nagyedei Stadion, válogatott, jegy
A Magyarország-Izrael mérkőzés jegyárai
Forrás: MLSZ

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában