Labdarúgás

2024.05.24. 20:24

Ezen a gyönyörű tengerparton sütteti magát Domingues és Gomis – fotókkal

A labdarúgók az Azúr-parton szálltak meg, majd útjuk Cannes-ba vezetett. Már csak az a kérdés, hogy a futballisták látják-e a jelenleg zajló filmfesztivált.

Haon.hu

Brandon Domingues napokban igen aktív a közösségi médiában

Forrás: Instagram/Brandon Domingues

Portálunk a héten már beszámolt róla, hogy a DVSC labdarúgója, Brandon Domingues és a 2023/2024-es idényben a Mezőkövesd színeiben játszó futballista barátja, Christian Gomis nyugat felé vette az irányt. Akkor még nem lehetett tudni, hogy pontosan hova utaznak, de mint az a sportolók legújabb közösségi oldalon közölt bejegyzéséből kiderül, egészen a francia riviéráig mentek.

20240228_1108_SZM
A DVSC futballistája, Brandon Domingues az idényben sokszor megizzasztotta magát, de mostmár a megérdemelt pihenését tölti
Forrás: NS-archív

A futballisták Côte d'Azurban voltak

Domingues a hivatalos Instagram-oldalán posztolt egy fotót. Mint az látható, Gomissal együtt már a szállásukon lévő kerti medencénél süttették a hasukat, de előkerült egy futball-labda is, amely a 2023-as isztambuli Manchester City-Inter BL-döntő játékszerének replika változata. A kép alá a Loki játékosa a "család" szót írta angolul, amelyre Gomis az "örökké" mondatelemmel válaszolt.

Domingues és Gomis Cannesbe is ellátogatott

Mikor a labdarúgók előző bejegyzése alapján már valaki azt gondolta volna, hogy egy darabig nem mozdulnak tovább, addigra minden követőt felvilágosítottak arról, más városra is kíváncsiak. Az Azúr-partról körülbelül még egy órát utaztak az észak-keleti irányba, majd Cannesben álltak meg.

Brandon Domingues az Instagramon lévő sztorijában így mutatta be a tengerpartot
Forrás: Instagram / Brandon Domingues
Christian Gomis a várost is megmutatta az Instagram sztorijában
Forrás: Instagram / Christian Gomis

Christian Gomis Instaram-sztorijában pedig Domingues mellett még egy olyan sportoló is feltűnik, aki egyébként a Sporting Paris Futsal Akadémián pallérozódik. A labdarúgók most rendesen kipihenhetik az idény végi fáradalmakat, hogy aztán a következő szezontól újult erővel térjenek vissza a pályára. Domingues bizonyára jövőre is a DVSC-t erősíti majd, de azt még nem lehet tudni, hogy Gomis vajon mely csapatnál folytatja.

Vajon a labdarúgók a cannes-i filmfesztiválon is részt vesznek?

Domingues és Gomis utazókalandja nem tudjuk hol ér véget, de mivel a cannes-i filmfesztivált éppen most rendezik, az sem lenne meglepő, ha a játékosok a közösségi médiban következőnek onnan jelentkeznének be.

A rendezvényről az élő videó itt tekinthető meg:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában