Jégkorong

2024.05.14. 10:16

Hosszabbít a DEAC cseh játékosa

Dominik Novotny a második otthonának tekinti Debrecent.

Haon.hu

A 31 éves játékos 2018 óta erősíti a DEAC csapatát

Forrás:  Nemzeti Sport-archív

Régi motorosnak számít a Debreceni Egyetem csapatában Dominik Novotny, ugyanis 2018 óta erősíti a fekete-fehéreket. Most eldőlt, hogy a támadó a 2024/2025-ös idényt is nálunk tölti, hiszen aláírta újabb szerződését – olvasható a DEAC honlapján.

A DEAC azt is elárulta, hogy a 31 esztendős hokis a következőket mondta az elmúlt napok történéseiről:

Nagyon jól érzem magam a DEAC-ban, és nagyra értékelem, hogy idősebb játékosként is számít rám a klub. Szeretném ezt meghálálni a következő szezonban is. Szeretem Debrecent, a második otthonomnak érzem a várost. Nem kellett hosszan tárgyalnunk a vezetőséggel, mindkét fél ugyanazt akarta, ezért hamar aláírtuk a megállapodást

– mondta a DEAC 96-os számú mezét viselő játékos, aki az előttük álló időszakról is szót ejtett.

Ígérhetem, hogy mindent megteszünk majd a minél eredményesebb szereplésért, szeretnénk jó és hatékony jégkorongot elővezetni a következő szezonban. Emellett boldoggá akarjuk tenni a szurkolóinkat, akik mindvégig támogattak bennünket, holott voltak nehézségeink az elmúlt idényben. Ki akarjuk szolgálni a hűséges közönségünket a jövőben

– zárta gondolatait.

Dominik Novotny 45 mérkőzésen lépett pályára az elmúlt idényben. Az elért 31 pontja 16 gólból és 15 asszisztből tevődik össze.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában