Labdarúgás

2024.04.04. 12:25

Tavaszi triplázásra készül a DEAC fiókcsapata

A DEAC második alakulata a vármegyei bajnokság következő fordulójában a Létavértest fogadja.

Haon.hu

Kizárólag a győzelem lebeg a debreceni csapat szeme előtt

Forrás: DEAC

A Bestrong és az Egyek elleni siker után nem jött össze a tavaszi triplázás, ugyanis a Hajdúnánástól háromgólos vereséget szenvedtek a debreceni focisták. A következő fordulóban jó eséllyel ismét győzelmet ünnepelhetnek, és sikerül feljebb lépniük a tabellán, ha mindhárom pontot be tudják gyűjteni a kiesőhelyek egyikékén álló Létavértes elleni mérkőzésen, hívta fel a figyelmet a deac.hu.

A piros-fehérek 2-3-13-as mérleggel szerénykednek a 13. pozícióban, eddig csak a Balmazújvárost és az Egyeket tudták felülmúlni. Góllövésben nem jeleskednek, csak 19 találatot jegyezhetnek – a mezőnyben ez a legkevesebb – kapujukat viszont 70 alkalommal vették be.

Legutóbb szeptember 16-án találkozott a DEAC és a Léta csapata, mely párharcot Virág Gergő, Pinczés Krisztián és Bárány Bogát góljaival 3-1-re a debreceni csapat nyerte meg. A szombati összecsapás a kötelező kategóriába tartozik, a győzelmen kívül minden más eredmény kudarcnak számítana. Kellenek is a pontok, a dobogó még belátható távolságra van, nyolc egység választja el a DEAC csapatát a 3. helytől. Ha helyzeteikkel jólbánnak, még a gólarányukon is sikerül javítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában