Labdarúgás

2024.04.15. 08:02

Ez nem mindennapi: öt perc alatt eldöntötte a mérkőzést a DVSC II.

A debreceniek már a 19. másodpercben megszerezték a vezetést, a Hatvan innentől csak futott az eredmény után.

Haon.hu

A kis Loki megérdemelt győzelmet aratott

Forrás: dvsc.hu

Hatvanban vendégszerepelt vasárnap a DVSC II. az NB III. Észak-keleti csoportjának 24. fordulójában, olvasható a debreceni klub közlésében. Előzetesen szoros mérkőzésre volt kilátás, de miután a piros-fehérek remekeltek, nem lett az. 

A kis Loki már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát (már a 19. másodpercben vezetett!), és újabb remek győzelmet aratott.

A meccs után a dvsc.hu-nak Máté Péter vezetőedző értékelt. 

Nagyon jól kezdtünk, 5 perc alatt 2-0-ra vezettünk, már a 19. másodpercben gólt tudtunk szerezni, aztán jött a többi is. Folyamatosan nyomás alatt tartottuk az ellenfelet, játékban is felülmúltuk a hatvaniakat, kontrolláltuk a meccset. A szünet után is volt lehetőségünk, de már nem tudtunk betalálni. Elégedett vagyok a srácok teljesítményével, érett játékot mutattak be, gratulálok a csapatnak

 – fogalmazott a tréner.

NB III., Észak-keleti csoport, 24. forduló.

FC Hatvan-DVSC II. 0-3 (0-3).

Hatvan, 200 néző. Vezette: Sándor Cs.

DVSC II.: Erdélyi – Nagy R., Gyenti, Gellén (Vaskó, 77.), Fábián (Kovács M., 68.), Farkas T. (Takács B., 68.), Cibla, Doktor (Szakács, 83.), Kohut, Horváth Z., Egri (Sipos, 77.). Vezetőedző: Máté Péter.

Gól: Egri (5., 18.), Doktor (5.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában