Labdarúgás

2024.04.15. 07:48

Mit tippelsz, ki Megyeri Balázs kedvenc kapusa?

A DVSC hálóőre a Kecskemét elleni bajnokin több nagy védéssel is segítette csapatát.

Tóth Huba Elemér

Megyeri Balázs rendre sok védéssel segíti a DVSC-t

Fotó: Kovács Péter/Nemzeti Sport-archív

Végy egy jó kapust! – tartja a mondás. A DVSC 2022 nyarán szerződtette Megyeri Balázst, akit ugyan az előző idényben sérülés hátráltatott, így is 19 bajnoki mérkőzésen őrizte remekül a portát. Idén eddig valamennyi NB I.-es találkozón védett, az őszi szezonban többek között a liga legjobb kapusának is megválasztották, de tavasszal is bizonyítja nagyszerű képességeit.

20230803_DSC7697_KP
Megyeri Balázs a debreceni szurkolók egyik kedvence
Fotó: KOVÁCS PÉTER/Nemzeti Sport-archív

Jó formában van a DVSC hálóőre

Legutóbb a Kecskemét ellen a Loki 34 esztendős cerberusának a bravúrjaira volt szükség ahhoz, hogy Debrecenben maradjon a három pont. 

Az 56. percben Zsótér Donát bal alsó sarokba célzott lövésére ért oda, majd a 64. minutumban Lukács Dániel próbálkozásánál mentett óriásit. A találkozó után Szrdjan Blagojevics vezetőedző azt is elmondta, hogy szerinte Megyeri Balázs volt a meccs legjobbja.

Az még csak kedden derül ki, hogy az országos szakportálok kiket neveztek a 28. forduló álomcsapatába, de teljesítménye alapján a DVSC hálóőre mindenképp megérdemelné. Ráadásul vasárnap volt a kapusok világnapja, így még inkább rászolgál, hogy most őt méltassák. A piros-fehérek még versenyben vannak a nemzetközi kupaindulást jelentő helyek egyikéért, ha pedig Megyeri Balázs az utolsó öt fordulóban is hasonlóan jó formában lesz, a futballisták elérhetik a célt.

Ki lehet Megyeri Balázs kedvenc kapusa?

A DVSC a hivatalos TikTok-felületén napról napra érdekes videókat közöl. Megyeri Balázs játékos módon választotta ki, hogy mely világklasszis kapust kedveli leginkább. Kiderült, hogy Jan Oblaknál és Iker Casillasnál jobban kedvelte Van der Sar játékát, de egyik legnagyobb kedvence Ter Stegen. Azonban a végén mikor a kérdező Gianluigi Buffon nevét is bedobta, egyértelműen az olasz legendára esett a választása.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában