Tollaslabda

2024.03.20. 11:58

Érmekkel tért haza Csernyánszki Liliána testvére

Csernyánszki Balázs és Galla Gergő is szépen tollasozott.

Haon.hu

Galla Gergő és Csernyánszki Balázs

Forrás: DSI Debrecen

Pécsett rendezték a mögöttünk hagyott hétvégén a tollaslabdázók Multi Alarm Kupáját. A viadalon a DSI Debrecen két U19-es kiválósága lépett pályára. Egyéniben a DVSC Schaefflerben kézilabdázó Csernyánszki Liliána testvére, Balázs is megmérettette magát, aki első mérkőzését két szettben megnyerte, olvasható a klub honlapján. A negyeddöntőben Kis Ábel Bálinttal találkozott, akit 21-8, 21-14 arányban múlt felül. Az elődöntőben csak egy szettet engedélyezett Palkovics Péternek, ezt a párharcot 21-12, 16-21, 21-15-re nyerte. A döntőben viszont Mesterházi Milán jobbnak bizonyult (21-11, 21-17), így Csernyánszki Balázs a második helyen zárta az egynapos versenyt.

Párosban Csernyánszki Balázs Galla Gergővel az oldalán a negyeddöntőben 21-11, 21-16-ra diadalmaskodott a Csányi Levente/Fülöp Zsombor duó ellen. Az elődöntőben azonban vereséget szenvedtek az Ágai Zénó/Pető Balázs kettőstől, ami azt jelentette, a dobogó harmadik fokára állhattak fel a nap végén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában