NB III.

2024.03.24. 14:48

Hatgólos meccset nyert meg a kis Loki

Máté Péter csapata a Tiszaújvárost győzte le vasárnap.

Haon.hu

4–2 lett a meccs vége

Forrás: dvsc.hu

A Gyöngyös múlt heti, 4-0 arányú legyőzése után ismét Debrecenben lépett pályára a DVSC II. A kis Loki az NB III. Északkeleti csoportjának 21. fordulójában a Tiszaújvárost fogadta a Dóczy utcai egyetemi sporttelepen vasárnap, számolt be a dvsc.hu.

A találkozót remekül kezdték Máté Péter tanítványai, az első negyedórában kétszer is betaláltak, és a szünetig el is döntötték a három pont sorsát (3-0). A félidő után a vendégek szűkítették a különbséget, azonban a debreceniek nem engedték kiénekelni a sajtot a szájukból, volt válaszuk a tiszaújvárosi gólokra, s végül biztosan győztek.

– Az első féidőben nagyon jól játszottunk, a srácok parádésan futballoztak, amiket megbeszéltünk, azok nagy százalékban teljesültek is. A második játékrészben picit halványabb volt a játékunk, maradtak ki helyzetek, de egy jó erőből álló Tiszaújvárost tudtunk legyőzni úgy, hogy fizikálisan is felvettük a versenyt. Gratulálok a csapatnak – mondta a klubhonlapnak Máté Péter vezetőedző.

A tények

Labdarúgó NB III., Északkeleti csoport, 21. forduló

DVSC II.-Tiszaújváros 4-2 (3-0)

Debrecen, 200 néző. Vezette: Nyekita B.

DVSC II.: Engedi – Nagy R., Gellén, Gyenti, Hornyák, Cibla, Farkas T., Kohut, Kozma, Doktor, Horváth Z. Vezetőedző: Máté Péter.

Gól: Cibla (2), Horváth Z., Kohut, illetve Bökönyi, Papp.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában