Kézilabda

2024.02.06. 23:16

A BL-siker után a bajnokságban bizonyíthat a DVSC Schaeffler

A debreceniek szerdán az Alba Fehérvárt látják vendégül.

Haon.hu

Hámori Konszuéla gólokkal szórhatja meg az Albát

Fotó: Czinege Melinda/Napló-archív

Szeptember 1-én, a fehérváriak ellen rugaszkodott neki a bajnokságnak a DVSC Schaeffler, s a rajton magabiztos játékkal (23–31) hozta el a két pontot az Alba otthonából – olvasható a debreceni klub honlapján. A fehérváriak eddig hullámzó teljesítményt nyújtottak a szezonban: szoros meccset játszottak, a Vác otthonában, nyertek Kisvárdán, az ellenpólust pedig a Békéscsaba elleni hazai vereség jelentette. Annyi mindenesetre kiderült, hogy amennyiben jó napot fog ki az Alba, bárkire veszélyes lehet.

Nem sokat pihentek

A debreceni lányok vasárnap remek játékkal nyertek a német bajnok Bietigheim otthonában, s bár roppant fárasztó volt a hétvége, a bravúrosan megszerzett két pont miatt nem is tűnt olyan hosszúnak a hazaút. Már javában hétfő volt, amikor nem sokkal hajnali két óra előtt megérkezett a Hódoshoz a csapat busza a Liszt Ferenc repülőtérről, így ezen a napon csak regenerációs munka szerepelt a programban. Az Alba elleni felkészülésre így a kedd maradt. – Nem sok időnk maradt a pihenésre de már hozzászoktunk az erőltetett menethez – mondta a dvsckezilabda.hu-nak a szerdai, Alba elleni bajnoki előtt a Németországban remek teljesítményt nyújtó Hámori Konszuéla

Kellemetlen ellenfél a fehérvári csapat, fiatalok lendületesek, ezzel együtt nem lehet más célunk, mint a két pont megszerzése. Ezen a héten is két meccsünk lesz, de annyi a könnyebbség, hogy szerdán és szombaton is hazai pályán játszhatunk.

– hangoztatta a játékos.

A február 7-én, szerdán 18 órakor kezdődő DVSC Schaeffler–Alba-Fehérvár mérkőzést Sándor György és Szabó Balázs vezeti majd.

A  mérkőzésre elővételben, a Loki honlapján lehet belépőt vásárolni. A szurkolók személyesen a mérkőzés előtt a Hódos Imre Rendezvénycsarnok pénztárában vásárolhatnak jegyet, pénztárnyitás 15.45-kor lesz. A meccset az M4Sport Kézi YouTube csatornáján élőben közvetítik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában