Start március 2-án

2024.01.28. 08:18

Győzelemmel nyitnák a tavaszi szezont a DEAC rögbisei

A DEAC Huszárok rögbisei február elején kezdik meg a közös edzéseket.

Haon.hu

Aenab Hussain, a DEAC rögbiszakosztályának vezetője

Forrás: deac.hu

Lassan véget ér a téli szünet az egyetemi gárda rögbijátékosai számára, eddig ugyanis a hideg időjárás és a vizsgaidőszak miatt nem tartottak rendszeres szabadtéri edzéseket a trénerek. Most azonban a diákok közül sokan már túl vannak a vizsgákon, és a társaság erőnléti tréningekkel készül az UNIFIT-ben a szezon előtti szervezett foglalkozásokra – áll a deac.hu-n.

– A csapat edzései február 5-től újraindulnak, és örömmel jelenthetem, hogy a szeptemberi próbajátékkal telt napunk után minden új tagunkat sikerült megtartanunk, és remélhetőleg a tavaszi szezonban már ők is képviselhetik a csapatot – mondta Aenab Hussain szakosztályvezető. – A másodosztályú nemzeti bajnokság március 2-án kezdődik a számunkra, az első mérkőzésünkön a Budapest Exiles-Kosok csapatával küzdünk meg idegenben. Célunk, hogy megnyerjük a szezon első mérkőzését, különösen azok után, hogy ősszel a Kosoktól szoros vereséget szenvedtünk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában