Labdarúgás

2024.01.14. 15:49

Dzsudzsák a bal szélen, Herczeg András a padon – a Nemzeti Sport összerakta a DVSC álomcsapatát

A tizenegybe többek között Dombi és Coulibaly is bekerült. Mutatjuk, kik még.

Haon.hu

Dzsudzsák Balázs és Herczeg András

Forrás: Napló-archív, Nemzeti Sport-archív

A Ferencváros, az MTK, az Újpest és a Budapest Honvéd után, első vidéki klubként a DVSC álomtizenegyét is összerakta a Nemzeti Sport, a végeredményt vasárnap publikálták honlapjukon. A válogatáskor természetesen végignézték a klub 122 éves történelmét, így határozták meg a csapat összetételét és az őket képzeletben dirigáló edző személyét, ám jellemzően az utóbbi évtizedekben meghatározó futballisták jutottak szóhoz a gálakezdőben.

Az álomcsapat összeállítása: Mező József – Bernáth Csaba, Mészáros Norbert, Sándor Csaba, Szatmári Csaba – Dombi Tibor, Madar Csaba, Sándor Tamás, Dzsudzsák Balázs – Kerekes Zsombor, Adamo Coulibaly. Edző: Herczeg András.

dvsc álomcsapat
Forrás: Nemzeti Sport

Azoknak a játékosoknak is külön blokkot szentelt a sportlap, akik épphogy kimaradtak ebből a csapatból. Ők Vincze Jenő, Szilágyi Gyula, Komlóssy Imre, Zilahi Zoltán, Puskás Lajos, Liviu Gojan, Nicolae Ilea, Ibrahima Sidibe, Ronald Habi, Igor Bogdanovics, Vadicska Zsolt, Böőr Zoltán, Éger László, Halmosi Péter, Leandro de Almeida és Varga József.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában