Labdarúgás

2023.12.12. 11:25

Blagojevicsről is beszélt a magyar bajnokságba visszavágyó gólkirály

Korábban két klubnál is volt a Loki mostani edzőjének játékosa.

Molnár Szilárd

Nenad Lukics

Fotó: NS-archív

A korábbi Budapest Honvéd-csatár, Nenad Lukics saját bevallása szerint visszavágyik a magyar élvonalba – erről maga nyilatkozott az nb1.hu oldalnak. A kétszeres szerb felnőtt válogatott játékos a Topolya színeiben volt a Super liga gólkirálya, a Honvédban 61 NB I.-es bajnokin 28 gólt és 9 asszisztot jegyzett. Legutóbb a Csangcsun Jataj futballistája volt, de a kínai kaland nem jól sült el számára. Mivel a családja Budapesten maradt, így hiába keresték szerbiai klubok is, a támadó kijelentette, a magyarországi ajánlatokat részesíti előnyben.

Érdekesség, hogy a 31 éves Lukics a szerb Bezanija és Indija csapatainál is volt a DVSC jelenlegi edzőjének, Szrdjan Blagojevicsnek a  játékosa.

A futballista így nyilatkozott azokról az időszakokról: – Két alkalommal is nagyon jól ment a közös munka. Az első nagyon fontos volt mindkettőnk számára, neki az volt talán az első komolyabb munkahelye edzőként, én pedig akkor játszottam először középcsatárként. Mindkettőnk számára jól sikerült az a szezon – mondta el.

Lukics gólja a Loki ellen az NB I. 2022–23-as idényének 20. fordulójában:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában