Labdarúgás

2023.12.10. 10:14

Szrdjan Blagojevics: Talán őrültnek fognak tartani, de…

A Loki trénere csalódottan értékelt az MTK elleni meccset követően.

Orosz Krisztofer

A debreceniek trénere szerint dominálták a meccset

Forrás: Napló-archív

A DVSC a kisvárdai döntetlent követően az MTK vendége volt szombaton az OTP Bank Liga 16. fordulójában. A találkozó hatalmas Loki fölénnyel indult, Dzsudzsákék a kapujuk elé szegezték a fővárosiakat, ám az igazán nagy ziccerek elmaradtak. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az elszalasztott lehetőségek megbosszulták magukat: Thiam átlövéséből a hazaiak szerezték meg a vezetést. A fordulást követően hamar egalizált a Vasutas, Szécsi Márk volt eredményes. A meccs további részében kiegyenlítettebb csata folyt a pályán, amiből a budapesti csapat jött ki jobban: a hajrában Stieber Zoltán mesteri tekerése utat talált a hálóba, így az MTK 2-1-re megnyerte a találkozót. 

Hiányzott a pontosság 

A lefújást követően a DVSC gólszerzője, Szécsi Márk az M4 Sportnak úgy fogalmazott, rossz helyeken veszítettek labdákat, az MTK pedig kíméletlenül kihasználta a lehetőségeit. – Az első félidőben mi domináltunk, az MTK pedig úgy tűnt erre is készült, végül a vezetést is megszerezték. 

A fordulást követően jókor találtunk be, azt éreztem, meglehet a mérkőzés. Folyamatosan rossz helyeken veszítettünk labdát.

Csalódottak vagyunk, nem szerettünk volna veszíteni. Kicsit megkönnyebbültem a gól miatt, de ez most nem számít, hiszen nem győztünk, ám remélem, sikerül még minél több találatot szereznem – nyilatkozta. 

Kontrollálták a meccset 

A Loki vezetőedzője, Szrdjan Blagojevics a meccs előtt elmondta, szeretnének visszavágni az első meccsen elszenvedett vereségért. A győzelem nem jött össze, a szakember pedig a találkozót követő sajtótájékoztatón újfent csalódottan értékelt. – Talán őrültnek fognak tartani, de ez volt az utóbbi időszak legjobb teljesítménye. A vereség ellenére szeretném megdicsérni a srácokat, úgy játszottak, ahogyan elvárom tőlük, ám sajnos elveszítettük a meccset. 

Végig kontroll alatt tartottuk a mérkőzést, talán lehettünk volna agresszívabbak a tizenhatoson belül. Nem túl kellemes így veszíteni, de biztos vagyok benne, ha a következő találkozón is így fogunk játszani, pontokban is megmutatkozik a befektetett energia. 

A télen átbeszéljük majd a lehetőségeinket, szeretnénk igazolni is, mint minden csapat, de most csak a Kecskemétre kell koncentrálnunk – mondta. 

A DVSC jövő héten a Kecskemét otthonába látogat az őszi szezon zárófordulójában. 

A tények: 

OTP Bank Liga 16. forduló 

MTK–DVSC 2–1 (1–0) 

Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion, Vezette: Bognár Tamás. 

MTK: Demjén – Varju, Kádár, Végh, Antonov – Kata (Horváth 74.), Thiam – Ennin (Stieber 74.), Bognár (Kosztnovszky 93.), Kocsis – Németh (Spalek 74.). Vezetőedző: Horváth Dávid 

DVSC: Megyeri – Kusnyir, Dreskovics, Lagator, Ferenczi – Manrique, Loncsar (Tuboly 62.) – Szécsi (Oliveira 82.), Dzsudzsák, Domingues (Bódi 88.) – Bárány (Majdevac 81). Vezetőedző: Szrdjan Blagojevics. 

Gól: Thiam 1–0 (34. perc), Szécsi 1–1 (50. perc), Stieber 2–1 (84.).


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában