Labdarúgás

2023.12.05. 15:14

Orosz klubbal hozták hírbe a DVSC vezetőedzőjét

Szrdjan Blagojevicsnek 2025-ig szóló szerződése van a Lokinál.

Haon.hu

Srdjan Blagojevics

Fotó: Napló archív

Az Insides from Karp Telegram-csatorna információira hivatkozva azt írja a sports.kz, hogy az orosz élvonalbeli FC Szocsinál jelölt a Debreceni VSC vezetőedzője, Szrdjan Blagojevicsszúrta ki a csakfoci.hu.

A portál szerint Andrey Orlov sportigazgató novemberben egy európai körútra indult, hogy megvizsgálja és tanulmányozza a lehetséges edzőjelölteket, így került fel a listájára az 50 éves szerb szakember. A cikk megjegyzi, nem Blagojevics az egyetlen jelölt, nála nagyobb nevű edzőket is monitoroz a Szocsi, és a hírek szerint a klub már meg is kezdte a tárgyalásokat, igaz azt nem pontosítják, hogy melyik jelölttel.

Az előző idényben a DVSC-vel bronzérmet szerző Blagojevics május végén hosszabbította meg szerződését a Lokinál 2025 végéig, így nem lenne egyszerű megszereznie őt egy másik klubnak. A Szocsi jelenleg az orosz élvonal utolsó helyén áll 16 fordulót követően, és éppen a napokban menesztették Aleksandr Tochilin vezetőedzőt, aki után ideiglenesen Denis Klyuev vette át az irányítást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában