Labdarúgás

2023.12.13. 14:32

Felejthetetlen emlékekkel távozik majd a Lokitól a kapus

Marko Milosevics a télen minden bizonnyal elhagyja a Vasutast.

Haon.hu

Marko Milosevics

Forrás: Kiss Annamarie

A DVSC-hez márciusban szerződő kapusról azt írják a szerb sajtóban, hogy a télen valószínűleg elhagyja Debrecent, amit maga Milosevics is megerősített, hozzátéve, hogy a debreceni szurkolók az első meccsétől kezdve olyan bánásmódban részesítették, amilyenben nagyon régen nem volt része – írja a sportal.hu oldal.
„A debreceni drukkerek fantasztikusan fogadtak, egyből az otthonomra leltem, pedig nem a szülőhazámba tértem vissza. Úgy érzem, hogy a klubbal való kapcsolatom a végéhez közeledik, ezért azt mondhatom, sajnálom, hogy nem volt több lehetőségem a szurkolóktól kapott támogatás törlesztésére.” – nyilatkozta 32 éves játékos, aki idén ősszel eddig öt, összességében pedig 11 tétmérkőzésen védte a piros-fehérek kapuját.

Megállították a buszt

A kapus megjegyezte, Debrecenben az emberek lokálpatrióták, nagyon szeretik a futballcsapatot, ami sokat jelent a játékosoknak. Milosevics az első benyomásairól is beszélt, amikor bemutatkozott a hajdúsági együttesben, illetve felelevenített egy számára örökké emlékezetes történetet. „Egy perce sem álltam a kapuban, amikor már azt hallottam a lelátóról, hogy »gyerünk, tesó!«. Pozitív sokként hatott. Elképesztőek voltak a szurkolók, életem végéig különleges helyet foglalnak majd el a szívemben.

Rengeteg nagy meccset játszottam Szerbiában és Kazahsztánban is, de a debreceni drukkerek által teremtett hangulat mindenképpen a legjobb dolgok közé tartozik, amit átéltem eddigi pályafutásom során.

A legőrültebb szituáció talán az volt, amikor a Ferencváros idegenbeli legyőzése után a hazafelé tartó úton a szurkolók szó szerint megállították a buszunkat az autópályán, leszálltunk és együtt ünnepeltünk velük.” – emlékezett vissza a szerb hálóőr, aki Megyeri Balázs mögött második számú kapus a Lokinál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában