Micsoda dráma

2023.12.22. 19:58

Ezt látnod kell: így fordított és lőtt a meccs utolsó 4 percében 4 gólt az MVFC Újpesten!

Rábl Jánosék megmutatták, hogy nem érdemes meghúzni az oroszlán bajszát.

Tóth Huba Elemér

Az MVFC Berettyóújfalu megérdemelte a győzelmet

Fotó: Napló-archív

A Berettyóújfalu férfi futsalcsapata Újpesten zárta a 2023-as évet. A mérkőzést megelőzően a piros-fehérek vezetőedzője, Trencsényi János azt mondta a Haonnak, hogy egy nehéz, végletekig kiélezett összecsapásra számít, de ha játékosai fejben odateszik magukat, bezsebelhetik a három pontot.

Bár a hajdú-bihariak az U21-es válogatott Iszák Dominik révén megszerezték a vezetést (0–1), a felsőházért küzdő lilák még az első fordítottak (2–1). Sőt, a házigazdák annyira szervezetten játszottak, hogy a vége előtt négy perccel még növelni is tudták az előnyt (3–1). A fővárosiak először nyerhettek volna saját otthonukban, azonban ami az utolsó percekben jött, arra talán még a legvérmesebb MVFC-fanatikusok sem számítottak…

Fordult a kocka

A 37. minutumban ugyanis Rafinha egy gyönyörű távoli bombagóllal szépített (3–2), majd a futsalban már mindent megélő Rábl János villant, és egyenlített (3–3). Matheus találata (3–4) már teljes hidegzuhanyként érte az Újpestet, ráadásként még jött a slusszpoén: a kapus Mezei Dávid remekül reagált, és az NB I.-ben életében először zörgette meg az ellenfél hálóját (3–5) – hasonlóan a DEAC-os Faragó Ádámhoz.

A drámai győzelmet követően az MVFC fellépett a tabella 2. helyére. A futsalosok is kipihenhetik az év fáradalmait, mivel a bajnokság csak január 12-én folytatódik.

Férfi Futsal NB I. 18. forduló

Újpest FC–MVFC Berettyóújfalu 3–5 (2–1)

Gólszerzők: Simic (9.), Östör (14.), Horváth B. (36.), illetve Iszák (6.), Rafael (37.), Rábl (38.), Matheus (39.), Mezei (40.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában