DVSC

2023.12.17. 20:35

Nem ment minden simán a Loki-drukkerek vasárnapi vonatútján

A szurkolókat végül a csapatbusz vitte el Kecskemétre.

Debreceni szurkolók a Kecskemét elleni mérkőzésem

Forrás: Kovács Péter / Nemzeti Sport

Ahogy megírtuk, 1–1-es döntetlent játszott egymással vasárnap délután a Kecskemét és a DVSC, a mérkőzésre vonattal igyekvő debreceni szurkolókat viszont váratlan gond akasztotta meg. A Nemzeti Sport írt arról, hogy vonatproblémák miatt nem értek volna időben Kecskemétre, de a vezetőség gyorsan döntött, s amint megérkeztek a stadionhoz, a csapatbusz azonnal elindult Ceglédre, hogy az ott rekedt drukkereket átszállítsa Kecskemétre. Nem volt meglepő, hogy a vendégnézők végigszurkolták a mérkőzést – ha már ott lehettek – tette hozzá a lap.

MÁV: fékhiba az egyik kocsin

Az esettel kapcsolatban a Haon megkereste a MÁV-ot, akik válaszukban azt írták, vasárnap a Záhonyból 8.37-kor Budapestre elindult Nyírség InterCity első kocsijánál menet közben fékhiba keletkezett. A kocsit Püspökladány állomáson a vonat szerelvényéről lekapcsolták, ezért a tolatási műveletek miatt az InterCity 32 perces késéssel indult tovább Budapest felé. A Nyírség IC jelentős késése miatt nem tudták biztosítani az átszállást a Szeged felé induló Napfény IC-re Cegléden (az InterCity vonatok menetrend szerint nem várnak csatlakozásra).

Ceglédről a következő Napfény IC-vel lehetett továbbutazni Kecskemét felé, ami 13.19-kor érkezett meg oda – közölték.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában