Íjászat

2023.11.13. 21:08

Ludman Patrik sikere

A negyedik forduló után tartották a díjátadót is.

Haon.hu

Ludman Patrik

Forrás: Facebook/Hajdú Íjász Klub

A múlt szombaton tartották a Letizia Mezei Nagy Díj (MND) versenysorozat negyedik, záró fordulóját a DSZC-Letizia Sportclub szervezésében, számolt be a debreceni Hajdú Íjász Klub. Szerencsére megcáfolva az előrejelzéseket, az időjárás a kedvezőbb arcát mutatta a verseny helyszíneként szolgált Erdőspuszta Arborétumban. A párás nedves idő nem akadályozta a versenyzőket a kiváló szereplésben, az özönvízszerű eső pedig csak a megmérettetés után érkezett meg. A jól megszokott helyszínen zajlott a verseny, ahol a Hajdú Íjász Klubot Ludman Patrik képviselte, aki kiváló szereplésének köszönhetően aranyéremmel térhetett haza. 

ludman-patrik-hajdu-ijasz-klub-letizia-debrecen-haon-sport-hajdu-bihar
Ludman Patrik
Forrás: Facebook/Hajdú Íjász Klub


Az összesített eredményhirdetést és díjátadót is az MND sorozat utolsó, téli fordulóján tartották A kategóriák győztesei a 2023-as év "Mezei Nagy Díj"-át kapták. Ludman Patrik az éves teljesítménye alapján a bajnoki sorozat éves összesítésében is megszerezte az aranyérmet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában