Kézilabda

2023.10.04. 09:25

Rangadó előtt állnak a debreceni akadémisták

A kézilabdázók tovább folytatnák jó szériájukat.

Haon.hu

Nagy csata előtt állnak a fiatalok

Forrás: DVSC Kézilabda Akadémia-archív

Az elmúlt években sok nagy csatát vívtak a debreceni utánpótláscsapatok a Békéscsaba ellen, ezúttal sem várható könnyű találkozó a viharsarkiak ellen az U17 és az U19 I. osztályban – írta a klub honlapja. 

Nagyarányú győzelmet aratott Vácon Győrvári Viktor csapata, amely végig koncentráltan kézilabdázott és 40–26-ra nyert a Dunakanyarban. Ez volt U19-es együttes negyedik győzelme a negyedik bajnoki után, a bajnokságban eddig három hibátlan csapat van. Az aktuális ellenfél, a Békéscsaba négy ponttal abszolválta az első négy játéknapot, talán meglepő lehet a Hajdúnánás elleni egygólos vereség. Az U17-eseinknek nem sikerült jól az előző forduló, hiszen szoros mérkőzésen, végül egy góllal kaptak ki a Váci NKSE ellen. Ez a vereség nagyon fájó és hiányozhat ez a két pont a végelszámolásnál. Itt a lehetőség a javításra, a Békéscsaba lesz az ellenfél hazai pályán. A békés megyeieknek három győzelem mellett egy vereség a mérlegük, egyedül a Ferencváros tudta legyőzni őket. 

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában