Futsal

2023.09.22. 10:22

A cél egyértelmű, nyerni akarnak a női futsalosok

Quirikó Vivien szerint megsüvegelendő, hogy a Debreceni Egyetem alakulata kapott gól nélkül zárta az eddigi mérkőzéseit.

Haon.hu

Újabb sikerre készülnek a debreceniek

Forrás: deac.hu

Hibátlan mutatóval rendelkező együttesek csapnak össze pénteken 16.15-től a DESOK-ban. A DEAC női futsalosai a bajnokságot az Újpest elleni 4-0-s győzelemmel indították, aztán a DVTK otthonában 6-0-ra nyertek. A Csepel az első körben az újonc Dunaújvárost verte 6-2-re, míg a második fordulóban pihenhetett, ugyanis a Budaörs elleni találkozót elnapolták – olvasható a klubhonlapon.

Nyomást helyeznének az ellenfélre

– Egyértelmű a célunk, itthon szeretnénk tartani a három pontot – szögezte le Quirikó Vivien. – Reményeim szerint már a meccs elején magunkhoz ragadjuk a kezdeményezést. Az agresszív letámadásunkkal igyekszünk minél nagyobb nyomást helyezni az ellenfelünkre. 

Abban bízom, hogy sok helyzetet dolgozunk ki, és a lehetőségeinket jó arányban váltjuk gólra. Sajnos a múlt héten Fülöp Dia összeszedett egy kisebb bokasérülést, így a szereplése kérdéses. Egyébként a csepeliekkel néhány hete a Thelena Kupán már találkoztunk, akkor 6-0-ra diadalmaskodtunk.

Kicsit csalóka a végeredmény, mivel a fővárosiak kapus nélkül utaztak a tornára, vagyis mezőnyjátékos állt a gólvonalon – mondta a DEAC vezetőedzője.

Az előző három szezonban bajnoki címet szerző debreceni együttes címvédőhöz méltó teljesítménnyel kezdte a bajnokságot. Külön érdemes kiemelni, hogy eddig még nem kaptak gólt Üveges Katalinék. 

– Ezt nagy tettnek tartom, amiből a kapusok mellett a mezőnyjátékosok is alaposan kivették a részüket. Azt nem szabad elfelejteni, hogy ideálisan alakult a sorsolásunk, ugyanis nyerhető összecsapásokkal indítottunk – zárta mondandóját Quirikó Vivien.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában