Extrém sport

2023.09.08. 09:44

Az ország legjobb gördeszkásai érkeznek a cívisvárosba

Két napig a Debrecenre figyel a görkoris szcéna.

Haon.hu

Két napig a deszkásoké lesz a főszerep a Debex-ben

Forrás: Kiss Annamarie

A Magyar Gördeszka Bajnokság 2023-as street és park versenysorozatainak zárófordulójátt rendezik a Debreceni Extrémsport Parkban (Debex). Szombaton 10.30-tól a street selejtezőkkel veszi kezdetét az országos bajnokság, majd 13.30-tól már az érmekért küzdenek meg a sportolók. Szintén ezen a napon, már második alkalommal látogat el a World Rookie Tour nemzetközi gördeszkás tehetségkutató versenysorozat Magyarországra. Vasárnap a park kategóriában mérik össze tudásukat a gördeszkások (11.30-tól), mind a nőknél, mind a férfiaknál. Utóbbiban, akárcsak szombaton négy korosztályban avatnak bajnokot.

Csak a versenyzők

Fontos információ, hogy a rendezvényre való tekintettel szeptember 9-én és 10-én a DEBEX görpályáját kizárólag a versenyen résztvevők vehetik igénybe, ugyanakkor a park többi eleme a megszokott rend szerint várja a sportolókat – írták a Debreceni Sportcentrum hivatalos oldalán.

Az érdeklődők a linkekre kattintva minden információt megtudhatnak az eseményről: Street kategória, World Rookie Fest, Park kategória.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában