Labdarúgás

2023.07.06. 14:01

Távozása után üzent Sós Bence

A szélső karrierje során először áll légiósnak.

Forrás: Sós Bence-Instagram

Összehozta az év transzferét Sós Bence, hiszen először hosszabbított a DVSC-vel, majd pár nappal később aláírt a Topolya csapatához. Erre a lépésre aligha számítottak a Vasutas hívei, de a Bajnokok Ligája selejtezője – ha nem jön össze, Európa-liga főtáblás lesz a szerb csapat – remek hívószó volt a Debrecen saját nevelésű játékosának. 

Izgatottan várja 

Az átigazolás sokakat letaglózott, de senki sem állíthatja, hogy Sós Bence ne tett volna meg mindent a Lokiért, s talán a legjobb példa erre az, amikor a DVSC búcsúzott az élvonalból, habozás nélkül hazaigazolt és segítette a feljutásban a Vasutast. A tavalyi szezonban alapemberré nőtte ki magát Szrdjan Blagojevics csapatában, így nem meglepő, hogy külföldről is érdeklődtek a szélsőért. A hajdúsági együttes sportigazgatója, Hayk Hovakimyan a klubváltás kapcsán már korábban nyilatkozott. – Figyelembe véve mindent, amit Bence tett a klubért, nem szerettük volna megfosztani attól a lehetőségtől, hogy külföldön játszhasson. 

Nagyon nehéz volt a döntés számunkra, tanakodtunk a vezetőséggel és az edzői stábbal is. Arra a következtetésre jutottunk, hogy ilyen ajánlat csak egyszer adódik, ezért nem szeretnénk ezt meggátolni.

Bence az egyik legpozitívabb hivatásos labdarúgó, akivel valaha dolgoztam – fogalmazott. 

A különleges körülmények között megkötetett üzlet kapcsán a labdarúgó Instagram-posztban üzent követőinek. – Új és izgalmas kihívás számomra. 

Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek az új csapatomba és, hogy európai kupában megmérettethetem magam egy új bajnokságban.

Rendkívül hálás vagyok a menedzsereimnek, akik végig mellettem voltak és segítettek ezt a projektet megvalósítani – írta futballista. 

OK 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában