Nagy találkozás!

2023.07.15. 09:47

Sajnálják, hogy nem tért vissza a PSV-hez Dzsudzsák Balázs!

A hollandok nagyon örültek a Loki válogatott rekorder klasszisának, akivel Windischgarstenben találkoztak.

Haon.hu

Dzsudzsák Balázs meglátogatta a PSV csapatát

Forrás: Facebook/PSV

A PSV Eindhoven csapata is ausztriai edzőtáborban vesz részt, épp Windischgarstenben, ahol a DVSC is tartózkodik. Mint ismert, a Loki legendás csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs anno a PSV sikeréért küzdött, így nem volt kérdés, hogy meglátogatja egykori együttesét. A találkozásról a PSV osztott meg képeket, melyek alapján nagyon örültek a rekorder magyar klasszisnak. A közösségi médiában megosztott poszthoz azt írták: „Örülök, hogy látlak, Balázs!”

Dzsudzsák 2007. október 24-én írta alá ötéves szerződését a holland gárdával, amelyhez 2008 januárjában csatlakozott. Január 12-én a Feyenoord elleni rangadón debütált. Több évig volt a PSV alapembere, ahol nagyon szerették, 2011 nyarán igazolt el, az Anzsi Mahacskala színeiben folytatta.

Annak ellenére, hogy Balázs már 12 éve eljött a hollandoktól, a mai napig emlékeznek rá, és a hozzászólások alapján még mindig örömmel emlegetik. „Csodás játékos, és egy nagyszerű ember! Bárcsak visszahozhatták volna Balázst pár éve!” – írja az egyik kommentelő. 

A PSV Instagram oldalára tegnap este kerültek ki a nagy találkozás képei, és már majd 100 ezer lájkot kapott, ez a legnépszerűbb poszt a hónapban!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában