DVSC

2023.07.09. 15:13

Videón a Loki első edzése

Dzsudzsák Balázsék kemény napok elé néznek.

Fotó: Napló-archív

Mint arról már korábban beszámoltunk, a DVSC elkezdte az edzőtáborát Ausztriában. A klub rövid közleményben tudatta vasárnap a szurkolókkal, hogy sűrű lesz a menetrendje Dzsudzsák Balázséknak, ám a csapat Facebook-oldalán közzétett egy videós összefoglalót az első tréningről. 

dvsc-haon-sport-hajdu-bihar-edzotabor
Forrás: DVSC-archív

Kulcsfontosságú hetek 

Az első napokban vélhetően az erőnléten lesz a hangsúly, míg a folytatásban a tervek szerint július 11-én az AC Wolfsberger, 14-én a LASK Linz, 18-án a TSV St. Johann, míg 19-én a Al Shabab FC ellen lép pályára Ausztriában.

Fontos, hogy megfelelő ütemben kapják a terhelést a futballisták, hiszen néhány héten belül Konferencia-Liga selejtező vár a Vasutasra, amelyben örmény vagy montenegrói riválissal néznek majd szembe. Ismerve Szrdjan Blagojevicset, és segítőit, a Loki szimpatizánsai biztosak lehetnek benne, hogy megfelelő kezekben van a gárda, s azon lesznek, hogy a kemény munkát is elvégezzék. 

OK 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában