Labdarúgás

2024.05.26. 21:11

Egy hajszállal maradt le a dobogóról a DVSC II.

Máté Péter együttese a szezonzárón kikapott.

Haon.hu

Máté Péter együttese jól szerepelt a bajnokságban

Forrás: DVSC-archív

A 2023/24-es idény utolsó bajnokiját játszotta a DVSC II., amely az NB III. Észak-keleti csoportja 30. fordulójában a Tiszafüredet fogadta vasárnap, nem is akármilyen helyszínen, a legendás Oláh Gábor utcai stadionban, olvasható a debreceni klub honlapján.

A találkozó gyors gólváltással indult, majd a szünet után mindkét csapat szerezhetett volna újabb találatot. Ez végül a hajrában a Tiszafürednek sikerült, így debreceni vereség lett a vége. 

A kis Loki ezzel együtt az előkelő 4. helyen végzett a pontvadászatban.

A DVSC-nél bíznak a fiatalokban

A klub honlapjának a meccs után Máté Péter vezetőedző nyilatkozott. 

Ha az egész szezont nézem, gratulálnom kell a csapatnak, mert minden tekintetben fejlődött. A negyedik helyezés reális a teljesítmény alapján, örülök, hogy ezekkel a fiúkkal dolgozhattunk együtt. Bízom abban, hogy minél többen meg tudják mutatni magukat magasabb osztályban is.

NB III., Észak-keleti csoport, 30. forduló.

DVSC II.–Tiszafüred 1–2 (1–1).

Debrecen, 300 néző. Vezette: Szántó Simon P.

DVSC II.: Engedi – Nagy R., Gellén, Vaskó, Hornyák, Cibla (Fábián, 83.), Takács B., Doktor, Horváth Z. (Farkas T., 58.), Egri (Kozma, 58.), Batai (Shedrach, 70.). Vezetőedző: Máté Péter.

Gól: Doktor (3., 11-esből, illetve Kalmár (9.), Pataki (85.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában