DVSC

2024.05.25. 18:51

Hiába a jó tavaszi szezon, nem tér vissza a Lokihoz a támadó?

Vezére volt a Napredaknak. Nem csoda, hogy a DVSC csatárának jó teljesítményére több klub is felfigyelt.

Molnár Szilárd

Andrija Majdevac, a DVSC csatára

Forrás: NS-archív

Andrija Majdevacot tavaly szeptemberben szerződtette a DVSC. A 26 éves támadó jó ajánlólevéllel érkezett, mivel a máltai Balzan FC-ben 47 meccs/28 gól, a ciprusi AEL Limasszolban 37/9, a görög Ethnikosban 17/6, míg a Novi Pazarban 26 bajnokin 12 gól és 3 gólpassz volt a mérlege. 

DVSC, Andrija Majdevac, Loki, labdarúgás, Topolya, átigazolás
Andrija Majdevac, a DVSC támadója
Forrás: NS-archív

Nem jöttek be a számításai a DVSC együttesében, a Napredakban viszont igen

Ám a szerb támadó nem sok sót evett meg a Loki első együttesében az ősszel, a neki jutó11 meccsen góltlan maradt, mindössze az NB III.-as második csapatban vette be egyszer a kaput. Télen a DVSC kölcsön is adta nevelő klubjának, a szerb első osztályú Napredaknak, ahol magára talált, hiszen

  • az alapszakaszbban 11 bajnokin 4 gól, 2 gólpassz
  • a rájátszásban 6 meccsen 2 gól, 1 gólpassz
    a mérlege, vezére volt csapatának.

Így talán nem nagy csoda, hogy több gárda is felfigyelt Andrija Majdevac jó tavaszi teljesítményére, a szerb mozzartsport.com oldal híre szerint a szerb bronzérmes a Topolyai SC kinézte magának a támadót, és ha a két klub meg tud egyezni, akkor meg is valósilhat az átigazolás.
A DVSC és a vajdasági együttes között korábban már volt együttműködés, hiszen Sós Bence tavaly júliusban a piros-fehérektől került a Topolyához.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában