DVSC

2023.06.11. 15:46

Nézze, melyik Real Madrid sztárral vacsorázott Tőzsér Dániel

Régóta ápolnak remek kapcsolatot a világhírű sportolóval.

Tőzsér Dániel a Debrecen középpályása, a Kisvárda elleni mérkőzésen Debreceni Nagyerdei Stadion Fotó: Dömötör Csaba Nemzeti Sport

Fotó: Dömötör Csaba

Szerte a világban immár pihenőjüket töltik a futballisták. Van, aki a Maldív-szigeteken nyaral, s akad olyan is, aki Budapestet választotta célpontként. Thibaut Courtois néhány napja már a magyar fővárosban tartózkodik, ám Instagram-sztorijából kiderül, Tőzsér Dániel is helyet foglal a világsztár kapus mellett. 

tozser-daniel-haon-sport-hajdu-bihar-debrecen
Forrás: Courtois-Instagram

Belga meló 

A futballkedvelő fanatikusok már régóta tudhatják, hogy a volt debreceni csapatkapitány, Tőzsér Dániel remek viszonyt ápol a világ egyik legjobb hálóőrével, Thibaut Courtois-val. A DVSC 2020-ban visszavonult futballistája még anno a Genk színeiben játszott együtt a korábbi válogatott cívisvárosi labdarúgóval. Sőt, még bajnoki címet is ünnepelhettek együtt Belgiumban, amikor a portás csupán bontogatta szárnyait. Nem ő az egyetlen sztár, akivel a Vasutas korábbi nyolcas számú középpályása jóban van, hiszen szintén egykori csapattársa volt a tegnap BL-győzelmet szerző Kevin de Bruyne. Érdekesség kettejükkel kapcsolatban, hogy a hajdúsági ikon búcsúmérkőzésén mind a Manchester City, mind a Real Madrid klasszisa videóüzenetben üzent a stoplist szögre akasztó sportolónak. 

OK 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában