Atlétika

2024.06.17. 15:41

Emlékplakettel tüntették ki Koroknai Mátét!

A DSI Debrecen olimpikonja nemrég befejezte pályafutását.

Haon.hu

A képen balról ifj. Magyar Zoltán, Makray Balázs, Koroknai Máté, Becsky András, Pásztor Bence és Pinczés Tamás

Forrás: DSI Debrecen

Május elején jelentette be Koroknai Máté, a DSI Debrecen gátasa, hogy visszavonul, végleg szögre akasztja a szögest, úgy fogalmazott, még folytatná, de a teste már tiltakozik. A DSI és atlétikai szakosztály vezetősége, Becsky András ügyvezető, Makray Balázs stratégiai igazgató, ifjabb Magyar Zoltán szakosztályvezető, Pásztor Bence technikai vezető és Pinczés Tamás projektkoordinátor köszönte meg a magyar bajnoknak, hogy kiváló eredményekkel öregbítette a DSI Debrecen hírnevét. A házi ünnepség végén Becsky András emlékplakettet adott át sportpályafutását befejező klasszisnak – tudósított a debeceniek honlapja.
A visszavonult kiválóság fő számában, 400 gáton négyszer nyerte meg a magyar bajnokságot, kétszer a dobogó második fokára állhatott fel, a 4×400 méteres váltó tagjaként pedig háromszor vehette át a bajnoki aranyérmet. 2014-ben az év magyar U23-as atlétájának választották. Pályafutása alatt több korosztályos és felnőtt Európa-bajnokságon állt rajthoz, illetve tagja volt a tokiói magyar olimpiai csapatnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában