Helyi sport

2023.06.30. 14:54

Dzsudzsák kétszer is felfér a legdrágább magyar transzferek listájára

Korábban a Loki kapitányát is hírbe hozták a Liverpool csapatával, most Szoboszlai Dominik kerülhet az angol sztárklubhoz.

Dzsudzsák Balázs

Forrás: Napló-archív

Fotó: Czinege Melinda

Az M4 Sport Facebook-oldalán látható egy poszt, melyben az eddigi legdrágább magyar transzfereket veszik sorra. Nyolc képet közölnek, rajta híres magyar futballistákkal. A DVSC ikonja, Dzsudzsák Balázs kétszer is felfért a listára: a debreceniek válogatott rekorder csapatkapitánya a holland PSV Eindhoven együtteséből 14 millió euróért szerződött az Anzsi Mahacskalához, majd onnan 19 millióért ment át a Gyinamo Moszkvába. A felsorolást Szoboszlai Dominik vezeti 20 millióval.

Dzsudzsak-Balazs-atigazolas-labdarugas.
Sokat fizettek Dzsudzsák Balázsért
Forrás: M4 Sport/Facebook

A napokban Szoboszlai Dominik sorsa a téma országszerte: mint ismert, a fiatal tehetséget állítólag a Liverpool szerződteti az RB Leipzigtől. Igaz, hivatalos bejelentés még nem érkezett, viszont Fabrizio Romano, az átigazolási hírek legnagyobb szakértője péntek délután a Twitter-oldalán közölte, hogy a két klub közötti tárgyalások Szoboszlai szerződtetésével kapcsolatban már az utolsó fázisban vannak. Az álomigazolás szinte az egész országot lázban tartja. Korábban Dzsudzsákot is kapcsolatba hozták a Liverpoollal: 2011 tavaszán úgy hírlett, az angol sztárcsapat hajlandó lenne érte 15 millió fontot fizetni, hogy kivásárolja érvényes szerződéséből.

Dzsudzsák Balázs, DVSC, labdarúgás
Dzsudzsák Balázs rekordott döntött
Forrás: M4 Sport/Facebook

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában