Labdarúgás

2023.06.28. 11:50

Holland sztár dj-vel és világsztár kapussal bulizott Tőzsér Dániel

Forrás: Tőzsér Dániel-Instagram

Mozgalmas napokon van túl az elmúlt időszakban a volt debreceni csapatkapitány, Tőzsér Dániel. Ahogy korábban beszámoltunk róla, a korábbi válogatott játékos hivatalos volt a Real Madrid belga kapusának, Thibaut Courtoisnak a legénybúcsújára, majd az esküvőjére is. Ám keddi Instagram-sztorijából kiderül, további hírességgel bővült a sztárparádé. 

Nem mindennapi buli 

Köztudott, hogy a világ egyik legjobb kapusaként jegyzett Courtois a magyar fővárosban, Budapesten tartotta legénybúcsúját, majd Franciaországban az esküvőjét, s mindkét alkalomra meghívta a DVSC visszavonult nyolcasát, Tőzsér Dánielt. A magyar exfutballista és a hálóőr még a belga Genk csapatánál ismerkedett meg, ahol a debreceni kötődésű sportoló volt a csapatkapitánya az akkor még ifjonc portásnak. Tőzsér Instagram sztorijából kiderül, a világ egyik legjobb lemezlovasa is jelen volt az egyik esküvő utáni buliban. A magyar hagyományoktól kissé eltérő stílusú zenére mulattak a jelenlévők, hiszen a Martin Garrix elektronikus zenében utazik. 

OK 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában