DVSC

2023.06.26. 10:26

Ismét a Real Madrid sztárja mellett tűnt fel Tőzsér Dániel

A világ egyik legjobb kapusa régóta ápol jó kapcsolatot a debreceni exfutballistával.

Forrás: Courtois-Instagram

Néhány hete számoltunk be róla, hogy a Real Madrid belga válogatott kapusa, Thibaut Courtois Budapesten töltötte legénybúcsúját. A magyar fővárosban készült képeken látszódott, hogy a DVSC visszavonult középpályása, Tőzsér Dániel is jelen volt a hálóőr buliján. 

Remek kapcsolatban vannak 

A labdarúgást kedvelők már régóta tudhatják, hogy a két klasszis barátsága nem újdonság, hiszen anno Tőzsér Dániel volt a csapatkapitánya a belga Genk együttesénél Courtois-nak. A világsztár Instagram-sztorijából kiderül, ismét együtt ünnepeltek, ám ezúttal a futballista esküvőjén. A Cannes-ban tartott eseményen láthatóan remekül érezték magukat a jelenlévők. A régi viszonyukra való tekintettel nem meglepő, hogy a korábbi cívisvárosi kapitány is hivatalos volt a világsztár lagzijába. Sokan emlékezhetnek arra is, hogy Tőzsér utolsó fellépése előtt videóüzenetben tűnt fel Courtois a Nagyerdei Stadion kivetítőjén, ahol többek között megköszönte a hajdúsági ikonnak, hogy terelgette őt a pályafutása kezdeti szakaszaiban. Ezen a napon a hálóőr mellett a Manchester City irányítója, Kevin de Bruyne is köszöntötte a Debrecen korábbi nyolcasát. 

OK 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában