Labdarúgás

2023.05.16. 10:39

Varga József: Leírhatatlan érzés apukának lenni

A DVSC középpályásának múlt héten született meg első gyermeke.

Forrás: Napló-archív

Mint arról korábban beszámoltunk, a debreceni ikonnak, Varga Józsefnek gyermeke született. A középpályás elsőként a Haonnak szólalt meg arról a hatalmas örömről, ami a pici érkezését jelentette. A Loki 33-mas számú játékosa elmondta, még most sem igazán fogja fel, hogy apuka lett. – Régóta vártuk már a kicsinek az érkezését, sokáig próbálkoztunk, szerettünk volna családot alapítani feleségemmel. Ennek most jött el az ideje, természetesen volt bennünk izgalom, ami a szülést illeti. Farfekvéses volt a kicsi, így császározni kellett a páromat, de hála Istennek minden rendben zajlott. 

Végig ott voltam mellette, nem tudom szavakba önteni, mit éreztem, amikor először felsírt Belián. Nagyon megható pillanat volt, de ami a legfontosabb, hogy eddig minden rendben van, remélem így is marad.

Nehéz napokon vagyunk túl, mert az ember készül és tudja, hogy babája lesz, de amikor tényleg eljön a pillanat, akkor kell szembesülni mindennel. Egyelőre helytállunk, és mindenki jól van – nyilatkozta a Vasutas futballistája. 

varga-jozsef-debrecen-haon-sport-hajdu-bihar-dvsc
Forrás: DVSC-archív

Megváltozott hétköznapok 

A gyermekvállalás sok-sok áldozattal és lemondással jár, nincs ez másképp Varga József esetében sem. A DVSC válogatott labdarúgója szerint nagy kihívás előtt állnak, de mindvégig erre készültek, illetve mindenféle családi támogatást megkapnak a rokonjaiktól. A „Józsika” becenévre hallgató játékos portálunknak továbbá elárulta, miért esett a választásuk a Belián névre. – Mindig szerencsétlen dolog egy sérülés, de talán most fogalmazhatok úgy, hogy „jókor” jött, ha azt nézzük, hogy több időt tudok itthon tölteni. Már egyébként elkezdtem a csapattal edzeni, de még nem tudok minden gyakorlatot elvégezni. Nem gondolnám, hogy ez a teljesítményem rovására fog menni. 

A feleségem szüleitől, illetve édesanyámtól minden segítséget megkapunk. Ebben az időszakban nyilvánvalóan a páromnak is oda kell magára figyelnie, hiszen neki kell elsősorban regenerálódnia.

A névválasztás azért lett különleges, mert sok olyan ismerősünk van, akiknek már született gyermekük, de azokat a neveket adták, amik nekünk is tetszettek. 

Tervben volt, hogy Józsika legyen esetleg ő is, de manapság nem sokan választják ezt a nevet. Ennek ellenére személy szerint édesapám után a mai napig büszkén viselem.

 A feleségem testvére mondta először, hogy legyen Belián, rögtön megtetszett nekünk, így emellett döntöttünk – mondta a közönségkedvenc. 

Orosz Krisztofer 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában