Strandröplabda

2023.05.23. 07:20

Itt a jó idő, rajtol a megyei strandröplabda bajnokság is!

Szép környezetben és jó hangulatban mutathatják meg tudásukat a röplabda szerelmesei.

Forrás: Czinege Melinda

A vármegyei röplabda szövetség idén immár tizenegyedik alkalommal rendezi meg a Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokságot. Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét női, férfi és vegyes párosok vehetnek részt, de az idén a 2005-ben és azután született hölgyeknek U18-as kategóriában is hirdettek versenyt. A nyolcfordulós bajnokság vasárnap kezdődik Debrecenben, a Kerekestelepi Fürdőben, amelyen játéktudástól és előképzettségtől függetlenül bárki indulhat. A női, leány valamint a férfi párosok küzdelmei mindig az első nap (pünkösdkorvasárnap, a többi fordulóban szombaton), míg a vegyes párosok küzdelmei mindig a második nap (pünkösdkor hétfőn, a többi fordulóban vasárnap) zajlanak majd. A regisztráció/jelentkezés mindkét nap reggel 8:30 és 9 óra között történik a kemping bejáratánál.

Idén is vármegyénk legnagyobb és legközkedveltebb strandjain zajlanak a mérkőzések. Az előkelő helyeken végzők az összesítést követően értékes ajándékokat vehetnek át. Minden fordulóban lesznek díjazások, emellett az összesített pontverseny győztesei elnyerik a Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság győztese címet. A szervezők igyekeznek támogatók segítségével minden fordulóban az okleveleken, érmeken, kupákon kívül más ajándékokkal is kedveskedni.

A képek, eredmények, a versenykiírás, a szabályok és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a vármegyei szövetség honlapján és Facebookon-oldalán

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában