Nem úgy sült el

2023.05.17. 10:01

A Loki szurkolói trollkodták meg a Vidit

A fehérvári együttes ingyenessé tette két szektorában is belépést a ZTE elleni hazai találkozóra, amire a Loki, a Fradi és a Diósgyőr drukkerei azonnal lecsaptak.

A fehérávri klub közleményben reagált az esetre | Forrás: MOL Fehérvár FC

A Mol Fehérvár FC együttese rendkívül nehéz helyzetben van, hiszen két fordulóval a vége előtt a kiesést jelentő 11. helyen tartózkodik az együttes két pont hátránnyal a 10. Budapest Honvéddal szemben. A Vidi vezetősége minden alkalmat igyekszik megragadni arra, hogy segítse együttesét a bennmaradásért folytatott küzdelemben, ezért kihirdették, hogy az utolsó hazai bajnokijukon két szektorba is ingyenes lesz a belépés, csak előzetesen online meg kell „vásárolni” 0 forintért a jegyeket.

A gesztus szép, talán kicsit késői, de mindenképpen értékelendő. Azonban a fehérvári vezetők azzal nem számoltak, hogy a riválisok „jó szándékú”, vicces kedvű szurkolói majd akcióba lendülnek és elkezdik lefoglalni az ingyenes helyeket.

A Loki, a Fradi és a Diósgyőr fanatikusai nem is titkolták ezt, sőt üzentek a vidistáknak, hiszen jól láthatóan kirajzolódik a „LOKI” és az „FTC” felirat is a szektorokban

– szúrta ki a TrollFoci.

Jól láthatóan kirajzolódik a LOKI és az FTC felirat a lefoglalt székekből | Forrás: TrollFoci

A fehérvári vezetőség lépett is az ügyben és kiadott egy közleményt. Eszerint leállították az online jegyvásárlást, és kedd este már csak személyesen van lehetőség kiváltani a belépőket. A megtelt helyek miatt a Vidi újabb szektorokban teszi majd ingyenessé a bejutást, azonban, hogy a riválisok trollkodó szurkolói által lefoglalt helyek sorsa mi lesz, egyelőre még bizonytalan. A fehérvári klub Facebook-oldalán is ezt a kérdést feszegetik a Vidi drukkerei, de választ eddig nem kaptak. Mindenesetre nem valószínű, hogy szombaton kora délután tömegével jelennének meg ferencvárosi és debreceni szurkolók Székesfehérváron, hiszen az Üllői úton 17 óra 45 perctől kezdődik majd az FTC–DVSC rangadó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában