Közeledik az év meccse

2023.05.25. 14:31

Fontos tudnivalók a Loki–Újpest meccs kapcsán

A Debreceni VSC labdarúgócsapata utolsó mérkőzésére készül az OTP Bank Liga idei kiírásában.

Forrás: HAON-archív

A dobogóért küzdő Loki az Újpestet fogadja szombat este 20 órától a Nagyerdei Stadionban, ezzel kapcsolatban adott ki a klub egy közleményt a legfontosabb tudnivalókról.

Ezen a hétvégén rendezik meg a Nagyerdőn a Debrecen Drive nagyszabású autó- és járműipari seregszemlét is, rengeteg kísérőprogrammal – írja a dvsc.hu. Emellett strandnyitás és állatkerti gyereknap is lesz. Éppen ezért felhívjuk szurkolóink figyelmét,

a Nagyerdei Stadion környékén gyakorlatilag egyáltalán nem lesz parkolóhely (a létesítmény parkolója is rendezvényhelyszín), éppen ezért tömegközlekedéssel vagy gyalogosan érdemes érkezni az Újpest elleni mérkőzésre.

Azok, akik nem a Drive-ról érkeznek a stadionhoz, az állatkert felőli pénztárakat és feljárót tudják használni. A mérkőzés lefújása után drukkerek szintén az állatkert felőli lejárókat vehetik igénybe venni.

A találkozóval kapcsolatos forgalomkorlátozásokról a rendőrség adott ki tájékoztatást, amit ide kattintva olvashatnak. 

A közleményben a DVSC felhívja a figyelmet, hogy a pályára való belépés bűncselekmény, a találkozó lefújása után, illetve az esetleges éremátadáskor is. Senki ne szaladjon tehát be a játéktérre, mert súlyos következményeket von maga után mind a klub, mind a személy számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában