Labdarúgás

2023.05.17. 16:12

Lehívja-e a Gróf Dávid a kilépési opciót?

Csapata kiesett a görög élvonalból, teljesítményével viszont több klub érdeklődését is felkeltette a DVSC korábbi kapusa.

Gróf Dávid

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Kiesett a görög élvonalból a Levadiakosz, de a Loki egykori kapusa, Gróf Dávid úgy érzi, minden meccs örömünnep volt számára. Gróf az Origónak nyilatkozva elmondta, kettős érzések vannak benne: egyrészt jó volt számára húzóembernek lenni a csapatban, másrészt viszont sajnálja a kiesést, de azt nem bánta meg, hogy belevágott a kalandba.

A 34 éves kapus 11 meccsen védett a csapatban, amikor ő játszott, csak kétszer kaptak ki. Mint azt a lap írja, Gróf többször is a meccs legjobbja volt, még büntetőt is védett. Viszont csupán kétszer nyertek, a hét döntetlen mellett ez nem volt elég a bent maradáshoz.

Gróf szerint a kiesés ellenére a szurkolók értékelték az együttes erőfeszítéseit, mint mondta, „az elmúlt pár hónapban amit elért és csinált a csapat, arra büszkék a városban”.

A lap rámutat, Gróf januárban másfél évre írt alá, de a szerződése tartalmaz kilépési opciót, amit kiesés esetén érvénybe lehet léptetni. A jó teljesítményével több más klub figyelmét is felkeltő magyar kapus még nem tudja, eligazol-e, de ha igen, nem prioritás, hogy visszatérjen Magyarországra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában