Küzdősport

2023.04.25. 09:17

Ötvennél is több érmet vitt haza Hajdúnánásról a Spartan Kempo Debrecen

Forrás: Spartan Kempo Debrecen

A Spartan Kempo Debrecen csapata nyerte az ide év Zen Bu Kan Kempo országos gyerekbajnokságát, amit a csapat rendezett a hajdúnánási Hódos Imre sportcsarnokban. A versenyre 20 egyesület 136 harcosa érkezett, akik formagyakorlat, fegyveres formagyakorlat, stop semi contact, c-viadal és gi földharc számokban mérték össze tudásukat.

A Spartan Kempo Debrecen csapata 28 versenyzővel összesen 20 arany, 23 ezüst és 14 bronzérmet szerzett, ezzel az előkelő első helyen végzett a csapatok versenyében

– tudatta portálunkkal Keresztesi Péter elnök.

Hozzátette: külön kiemelkedő teljesítmény ez, hiszen a hajdúnánási versenyt a Spartan egyesület szervezte, így a versenyzés mellett a folyamatos szervezési feladatokban is helyt kellett állniuk.

Szavai szerint az ilyen jellegű gyerek rendezvények különösen fontosak a korosztály testi és lelki fejlődése szempontjából. A gyerek megtanulnak felkészülni, számot adni és kiállni magukért, mindezt a nagy izgalmak közepette. A verseny sikeresen zárult, a résztvevők és a nézők is maradandó élményekkel tértek haza. Az egyesület töretlen csapat első helye országos szinten továbbra is fennáll.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában