Női labdarúgás

2023.04.22. 08:40

Már egy szorosabb eredménynek is örülne a DEAC

A DVSC-DEAC együttese Gyulára utazik a női NB II. Keleti csoportjában.

Újabb bevetés vár a DVSC-DEAC csapatára

Forrás: deac.hu

Igenben lép pályára a női másodosztályban a debreceni alakulat, a 17. forduló vasárnapi mérkőzésén 14 órától ugyanis Gyulai Amazonok–DVSC-DEAC találkozót rendeznek – írják a cívisvárosi klub honlapján. A házigazdák a  nyolcadikok a tabellán 12 mérkőzés után, 16 pontot gyűjtve. A cívisvárosiak a 9. pozícióból várhatják az összecsapást, 13 találkozón összeszedett nyolc egységgel. Mint Kengye Vivien, megbízott vezetőedző elmondta, amennyiben nem lenne sok hiányzója a DVSC-DEAC-nak, sokkal jobb esélyekkel szállhatnának harcba.

Sok a hiányzó

– Ha teljes kerettel utazhatnánk, akkor lenne igazán esélyünk, de sajnos több meghatározó játékosom hiányozni fog erről a mérkőzésről, így nagyon nehéz lesz akár egy szorosabb eredményt is kiharcolni a jelenlegi forma alapján. 

Azonban ismerem a futballistáinkat, akik nem egyszer okoztak már meglepetést. A realitás nem a mi győzelmünk mellett szól, de hiszek a csapatban. Ha már egy szorosabb eredményt ki tudnánk harcolni, annak is örülhetnénk

– nyilatkozta Kengye Vivien.

Női NB II. Keleti csoport, 17. forduló
Gyulai Amazonok–DVSC-DEAC
2023. 04. 23. (vasárnap) 14:00, Gyula, Grosics Gyula Akadémia

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában